JAN LINDERS SPAARACTIE: SPEK ONZE CLUBKAS!

Dit jaar is MHC Wijchen uitgekozen om mee te doen met de Jan Linders Club Spaaractie!

Van 15 september t/m 12 oktober a.s. ontvangen klanten bij Jan Linders (Homberg 25-27 Wijchen) bij elke 10 euro aan boodschappen en bij actieproducten een clubmunt. Deze clubmunten kunnen in de winkel worden gedoneerd aan onze vereniging en worden aan het einde van de actieperiode omgezet in geld voor onze clubkas.

Dus steun massaal onze club, doe je boodschappen deze vier weken bij Jan Linders en doneer je verkregen clubmunten in de voor onze club bestemde koker!
Daarnaast kunnen we extra munten verdienen door een stem uit te brengen op onze club via www.janlinders.nl/clubspaaractie. Alle stemmers maken ook nog eens kans op mooie prijzen, dus breng allemaal je stem uit op MHC Wijchen!

Naar de website

[naar de website]