IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 

De clubcard

Sinds enige jaren kan door middel van de clubcard snel en veilig betaald worden aan de bar in ons clubhuis.
Het betalen met deze kaart wordt zeer op prijs gesteld. Wij gaan met ingang van het seizoen 2018-2019 over naar een situatie waarin er geen contant geld meer binnen de vereniging circuleert. Een cashless betaalbeleid heeft een aantal voordelen:
  • Voor de barvrijwilligers is het veiliger om niet meer met een zak contant geld over straat te moeten.
  • De penningmeester heeft geen/minder handelingen voor het uitgeven en innemen van de wisselgeldzak en er zijn geen kosten meer voor het afstorten van contant geld.
  • Tevens zullen de kansen op kasverschil verminderen en is diefstal uit de kas niet meer mogelijk.
Ook voor de gebruiker is de pas een veilig betaalmiddel. Er staat namelijk geen geld op de pas zelf, maar de pas bevat slechts een tegoed. Dit tegoed is thuis via internet (Ideal), via de speciale KNIP-app of aan de bar in het clubhuis op te laden.

De clubcard kan tevens gebruikt worden voor andere doeleinden. Te denken valt aan ID voor clubfeesten of evenementen.

Het gebruik van de clubcard levert direct voordeel op: je krijgt namelijk 10% korting op de barbestedingen in het clubhuis. Deze kortingsfaciliteit is al ingesteld op de kaart en zal uitsluitend gelden voor de gebruikers van de betaalkaart en door de kassa automatisch worden verrekend.

Afrekenen aan de bar kan met ingang van het seizoen 2018-2019 nog op twee manieren:
  1. met de clubcard (zorg voor voldoende saldo)
  2. met je gewone privé PIN pas

Veel gestelde vragen:

A
ctiveren Clubcard
De clubcard is bij ontvangst al actief en moet alleen nog opgeladen worden.

Actuele Saldo
Je actuele saldo zie je door in te loggen op je persoonlijke pagina. Lees meer...

Bezoekers ook een clubcard?
Ja, dat kan door het aanvraagformulier in te vullen op de site. De aanvraag zal door MHC Wijchen worden beoordeeld. De kosten bedragen € 5,00.

Elders betalen?
Nee, op dit moment is het alleen nog maar mogelijk om met de clubcard te betalen bij MHC Wijchen.
 
 
Gezinsclubcard
In verband met het nieuwe cashless betaalbeleid is het mogelijk 1 extra clubcard per gezin aan te vragen. Tot 1 september 2018 kan dat kosteloos.

Kosten verbonden aan de clubcard?
De clubcard wordt gratis aangeboden door MHC Wijchen. Voor extra passen of een vervangende pas bij diefstal/ vermissing bedragen de kosten voor de clubcard € 5,00.

Saldo uitkeren
Alleen bij beĆ«indiging van het lidmaatschap kan het saldo op verzoek worden teruggestort onder inhouding van € 5,00 administratiekosten.

Saldo laden
Dit kan eenvoudig thuis via internet (iDeal) of via de speciale KNIP-app. Het saldo laden kan ook per pin aan de bar bij MHC Wijchen met een minimum van € 10,00. Lees meer...

Team clubcard
Ook met je team kun je gebruik maken van een clubcard. Alle seniorenteams krijgen gratis een clubcard aangeboden door MHC Wijchen. Extra teampassen zijn te bestellen tegen betaling van € 5,00. Bij een team-clubcard kunnen alle personen uit het team de pas opladen.

Vermissing/Diefstal
Ook bij diefstal of vermissing log je in op je persoonlijke omgeving. Je kunt daar je clubcard blokkeren en een nieuwe aanvragen.

Voor overige vragen: [email protected]
Freek Janssen