Nieuws van het bestuur

Rabobank Clubkas Campagne

Stem op MHC Wijchen!

MHC Wijchen doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank steunt het lokale verenigingsleven door jaarlijks een deel van hun winst beschikbaar te stellen. Voor verenigingen in het Rijk van Nijmegen is dit bedrag dit jaar verhoogd naar € 250.000,--! De leden van de bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt.

Hoe werkt het?

Alle Rabobank leden ontvangen medio mei per post een unieke code. Hiermee kunnen zij van 14 t/m 29 mei 2019 in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen MHC Wijchen krijgt, hoe meer geld dit oplevert voor onze club. Overigens kunnen alleen leden stemmen die op 1 april 2019 lid zijn van de Rabobank. De club zal de gelden aanwenden voor trainingsmaterialen (ballen, pionnen, hesjes etc.).

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op de website