Jongste Jeugd Nieuws

Teamindeling Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd

De Jongste Jeugd TC bedankt iedereen die zich het afgelopen seizoen heeft ingezet voor de club. Alle ouders die afscheid hebben genomen en hun taken hebben overgedragen bedankt voor jullie inzet van de afgelopen tijd.

Seizoen 2018-2019

Het samenstellen van teams is elk jaar weer een complex project. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening wordt gehouden, veel meer dan op het eerste oog zichtbaar is. De TC heeft uiteindelijk het oordeel hoe de teams worden samengesteld. Na de herfst- en kerstvakantie kunnen wijzigingen plaatsvinden door opzeggingen/aanmeldingen. De teamindeling staat op de website (eerst inloggen / club/ documenten / jongste jeugd)

Informatie

Het beleid rondom de teamindeling Jongste Jeugd -en de teamindeling 2018-2019 staan op de website nadat je ingelogd bent. Informatie zoals speeldata, spelregels en mededelingen volgen zodra deze bekend worden gemaakt door de KNHB. Dit komt op de site te staan. Heb je problemen met inloggen stuur dan een mailtje naar: [email protected]

De trainingen zijn op de volgende dagen (onder voorbehoud):

Benjamins en F: woensdag

6E: woensdag en vrijdag

8E: dinsdag en donderdag

De trainers en de trainingstijden worden nog bekendgemaakt. Het schema komt z.s.m. op de site.

Benjamins

De Benjamins trainen 1x per week en spelen nog geen wedstrijden. Een aantal keer per jaar worden wedstrijden voor de Benjamins georganiseerd (op zondagochtend). Exacte data volgen op een later moment.

Tenslotte willen wij een ieder adviseren om regelmatig de website raad te plegen voor alle informatie betreffende het nieuwe seizoen.

Wij wensen iedereen een hele gezellige en zonnige zomervakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,

Dennis van der Poel, voorzitter jongste jeugd.

Joanne Tromp, coördinator jongste jeugd.

Yvette Siewerts, coördinator jongste jeugd.

Judith van der Linden, coördinator jongste jeugd.

Olaf van Xanten, coördinator jongste jeugd.

Coen Mannaerts, coördinator jongste jeugd.

Angelique Sonnemans, trainer coördinator jongste jeugd.