Grote Clubactie

Tussenstand Grote Clubactie

Wij zijn blij om jullie te kunnen berichten dat we al heel hard op weg zijn om ons doel te bereiken met het aantal verkochte loten!

Met jullie laatste hulp gaat het ons zeker lukken de gehoopte opbrengst te behalen.

Ook in de herfstvakantie kunnen nog loten verkocht worden. Het laatste inlevermoment voor de boekjes is de week na de vakantie (zie hieronder).

De beste lotenverkoper maken we in november bekend, wel verklappen we vast dat de beste verkoper op dit moment 47 loten heeft verkocht!

Het beste team is op dit moment MF4, dit team heeft al 108 loten verkocht!

Goed hoor! Het zal echter een spannende strijd worden, want er zijn meer teams die veel loten hebben verkocht!

Prijzen:

Naast de prijzen van de Grote Clubactie zelf (o.a. Playstation 4), hebben lokale winkelaars ons prijzen aangeboden voor de beste verkopers.

Seniorenleden kunnen een dagkaart winnen van Sauna Oase, voor de oudere jeugd zijn er goodybags van IciParis (met o.a. een mooie lipgloss) en bonnen van de Hema en Brownies & Downies.

Voor de jongere jeugd hebben we bonnen van Intertoys, Jamin en Bufkes te vergeven.

Ook zijn een sticktas en hockeybal van Sport en Snelders te winnen.

Verder hebben we maar liefst 2 hoofdprijzen. Voor de beste verkoper of verkoopster heeft Sport en Snelders een hockeystick aangeboden.

En voor het team dat het beste verkoopt, hebben we voor elk lid een kaartje voor Wijchen Schaatst.

Enthousiasmeer elkaar dus om het best verkopend team te worden, dan kunnen jullie in december met z’n allen gratis naar Wijchen Schaatst!

Online verkoop:

Helaas blijft de online verkoop wat achter bij de boekjesverkoop. Zoals aangegeven zijn jullie vrij om de loten te verkopen, natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een paar loten te kopen.

Dus als je onze club een warm hart toedraagt (of een leuke prijs wilt winnen!), klik op de link in de eerder gestuurde mail om online 1 of meer loten te kopen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Commissie Grote Clubactie 2018,

Aline, Angelique, Diana, Hanneke en Vivienne

Inleverpunten en -momenten:

Aalsburg 1511

Kwartelstraat 33

De Meren 1727

Woensdag 10 oktober 16.30-17.30 uur op de club

Woensdag 24 oktober 16.30-17.30 uur op de club

Zaterdag 27 oktober 10.00-12.00 uur op de club (LAATSTE INLEVERMOMENT BOEKJES!)