IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Evenement

Matchplay Hockeykamp

Nieuws afbeelding 17-1

Het leukste Hockeykamp van Nederland deze meivakantie wederom op MHC Wijchen!

   

Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden?

In de meivakantie organiseert Matchplay een 3-daagse hockeykamp-ervaring om nooit meer te vergeten, en dat op onze eigen club!! Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag EN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!

Hockey en Fun 5-8 jaar  / Hockey en Fun 9-13 jaar 

Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.30 tot 17.00.

  

Datum Hockeykamp MHC Wijchen in de meivakantie:

  • Hockeykamp MHC Wijchen                           29, 30 april en 1 mei 2019                                 5-13 jaar                                                            €175,- per persoon* 

*Schrijf je in vóór 20 februari en doe mee voor slechts €159,- per persoon!

  

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!