IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Jeugd

Opzegtermijn en opgave vriend/vriendin

Nieuws afbeelding 13-5

De laatste fase van de competitie is begonnen en achter de schermen zijn we al bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereidingen betreffen de teamindelingen.

 

Bij de indeling van de breedteteams wordt het hockeyplezier vergroot indien je met een vriend of vriendin in hetzelfde team kan spelen. Daar waar mogelijk willen we dit natuurlijk proberen te realiseren.

 

Bij de Jeugd Technische Commissie is deze informatie echter niet aanwezig. Dus wil je graag bij je vriend of vriendin in een breedteteam komen, dan mag je daar een verzoek voor indienen. Dit kan door uiterlijk 15 mei een mail te sturen naar [email protected]

 

Let wel: we gaan ons best doen om dit mogelijk te maken, maar beloven kunnen we het niet.

 

Met het oog op deze teamindelingen is het ook belangrijk tijdig te weten of er spelers zijn die aan het einde van het huidige seizoen het lidmaatschap gaan opzeggen.

 

Afmelden voor het seizoen 2019-2020 is mogelijk tot 15 mei 2019. Voor opzeggingen die na deze datum worden ontvangen, geldt dat de volledige contributie voor volgend hockeyseizoen is verschuldigd.

 

Opzeggen kan via het opzegformulier op je persoonlijke pagina door in te loggen. Ga naar website – inloggen – club – opzegformulier. Mededelingen aan coach, trainer of spelers zijn natuurlijk wenselijk, maar worden niet aanvaard als officiële opzegging.