Nieuws van het bestuur

Hulp gevraagd bij opbouw luchthal

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Het is weer zover: eind november plaatsen we de luchthal op onze accommodatie. Voor de tweede keer gaan we dit klusje klaren met z'n allen om zo weer een mooi zaalseizoen te kunnen draaien.

Vele handen maken licht werk en dat geldt zeker bij het plaatsen van de luchthal! We zijn daarom op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het opbouwen van de hal. Het gaat om de volgende data:

• Dinsdag 26 november vanaf 17.00 uur: opzetten van de luchthal --> benodigd aantal personen: 40-50 (wij zorgen voor een hapje en drankje)
  • Woensdag 27 november vanaf 17.30 uur.: plaatsen van de vloer --> benodigd aantal personen: 10 (wij zorgen voor een hapje en drankje)

Wil je ook je steentje bijdragen? Geef je dan op en stuur een e-mail naar [email protected]

Alvast bedankt!