IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Sponsors

Mooie samenwerking met Frank Aarts

Nieuws afbeelding 23-11

Naast leden, ouders, vrijwilligers en spelers, leveren sponsors een belangrijke bijdrage aan MHC Wijchen. Al jaren staat de naam Frank Aarts op de hockeyshirts van MHC Wijchen.

Voor de meesten staat Aarts bekend als Audi en VW specialist maar er staan nog veel meer automerken gestald aan de Nieuweweg. Sinds de samenwerking met franchiseformule James, zijn alle merken welkom want Frank Aarts kan en mag alle merken leaseauto’s onderhouden.

Speciaal voor MHC leden en ‘vrienden van’ heeft Frank Aarts in samenwerking met James een speciale aanbieding. Iedereen krijgt op vertoon van de flyer, verkrijgbaar in het clubhuis, een fikse korting op de APK keuring.

Ook de sponsorcommissie is enthousiast over het initiatief van de sponsor. "We zijn altijd op zoek naar samenwerking of acties met bestaande en nieuwe sponsors. Frank is al vele jaren trouwe sponsor van onze club en deze actie is leuk voor onze leden", aldus Mike van Sambeek, namens de sponsorcommissie.

Is je auto aan de beurt voor de jaarlijkse keuring of ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto kom dan naar de showroom aan de Nieuweweg in Wijchen.