IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Algemeen

Communicatie teamindeling 2020-2021

Nieuws afbeelding 24-5

MHC Wijchen is ook in de greep van corona. Gelukkig is iedereen (op aangepaste wijze) toch weer begonnen met trainen. Het seizoen zal anders afgesloten worden dan we gewend zijn. Geen huldiging van kampioenen, geen vrijwilligers in het zonnetje, geen selectietrainingen en geen slotdag of toernooi om het seizoen met je team af te sluiten.

Ieder jaar is het voor veel kinderen weer spannend in welk team ze het nieuwe seizoen komen. Uitgangspunt voor het formeren van de nieuwe teams voor de JTC is, dat we voor elk kind een team willen vinden waarin hij/zij het beste past. Op zowel sportief als sociaal gebied.

De jeugd technische commissie heeft voor het maken van de nieuwe teamindelingen gebruik gemaakt van gegevens die gedurende het seizoen zijn verzameld .
Alle spelers zijn het afgelopen seizoen op verschillende momenten door hun trainer en coach beoordeeld. Ook de lijncoördinator, trainingscoördinator en selectiecommissie hebben de spelers gevolgd. Op basis van alle informatie worden de teams samengesteld, waarbij bij de breedte teams ook zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met (opgegeven) vriendjes/vriendinnetjes.

Vanaf komend seizoen zullen alleen de eerste teams lijnteams worden.
De breedteteams zullen worden ingedeeld met de juiste mix van spelers zodat er evenwichtige teams zullen staan.

Dit jaar verwacht de KNHB van ons twee weken eerder dan gewend de definitieve teamindelingen. Dat betekent dat we op maandagavond 1 juni de teams geformeerd moeten hebben en zullen publiceren.

We hopen met bovenstaande informatie duidelijkheid gecreëerd te hebben over de huidige gang van zaken en de voorbereidingen op volgend seizoen.
Als je nog vragen hebt, kan je uiteraard met de betreffende lijncoördinator contact opnemen of een mail sturen naar [email protected]

Rest ons iedereen alvast een fijne zomerstop te wensen en hopen we dat we na de zomer met een frisse start kunnen beginnen!

Sportieve groet,

Jeugd Technische Commissie MHCW