oefenwedstrijden

PROTOCOL OEFENWEDSTRIJDEN  2020-2021

Bij het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) moet altijd worden aangevraagd of er op de bewuste dag (zaterdag of zondag) een oefenwedstrijd gespeeld kan worden op een bepaald veld. Het wedstrijdsecretariaat geeft aan of er plaats is en welk veld vrij is op dat tijdstip. Het kan niet zo zijn dat een besproken veld in gebruik is/wordt genomen door anderen dan degenen die besproken hebben.

De oefenwedstrijdtijden staan vast. Op die manier is het mogelijk zoveel mogelijk teams de kans te geven om op een bepaalde dag oefenwedstrijden te laten spelen.

De oefenwedstrijdtijden zijn in principe:

Veld 1

• 9.00 tot 10.30,10.45 tot 12.15, 12.30 tot 14.00, 14.15 tot 15.45.

Veld 2

• 9.15 tot 10.45, 11.00 tot 12.30, 12.45 tot 14.15 en 14.30 tot 16.00.

Veld 3

09.30 tot 11.00, 11.15 tot 12.45, 13.00 tot 14.30en 14.45 tot 16.15.

Tijdens trainingsavonden kan geen veld worden gereserveerd bij het wedstrijdsecretariaat, dat kan in principe niet en loopt dan via Baltien Libourel.

Voor alle velden geldt: sproeien voor de eigen wedstrijd en is inbegrepen bij de gereserveerde tijd.

Inlopen/inslaan geschiedt op een ander veld, dan wel binnen de gestelde tijd. De gereserveerde wedstrijdtijden mogen niet worden overschreden, dan zullen de wedstrijden moeten worden ingekort. Uitlooptijden zijn niet toegestaan, tenzij men de laatste is die op het bewuste veld speelt.

De wedstrijden worden zoveel mogelijk gelijktijdig en voor/na elkaar ingepland. Als er twee seniorenteams gelijktijdig of na elkaar spelen dan wel als er twee jeugdteams gelijktijdig spelen zal de bar opengaan. In andere gevallen gaat de bar alleen open als er iemand van het bestuur aanwezig is. Het wedstrijdsecretariaat geeft aan de voorzitter barcommissie door wanneer er oefenwedstrijden plaatsvinden en van welk team.

De voorzitter barcommissie zorgt vervolgens voor bemanning achter de bar en - zo nodig - voor extra inkoop. De voorzitter barcommissie mailt de betreffende coaches of de bar op dat moment open zal zijn. Als er onverhoopt toch geen lid van het barteam of bestuurslid aanwezig kan zijn, zal de bar alsnog gesloten blijven. Wel kan in dat geval de voorzitter barcommissie gevraagd worden voor een sleutel voor bereikbaarheid van de toiletten en kleedkamers.