IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Algemeen

Grote clubactie

Nieuws afbeelding 17-9

Link lot: https://clubactie.nl/lot/commissie-grote-clubactie-mhc-wijche/100045

Zoals jullie wellicht al hebben gezien of gehoord, doet MHC Wijchen ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Deze actie is op 19 september van start gegaan.

Door middel van de Grote Clubactie kan de club veel geld ophalen, omdat van ieder verkocht lot 80% op de bankrekening van de club wordt gestort. De opbrengst van de Grote Clubactie gaan we gebruiken voor nieuwe dug-outs voor veld 2. Hier hebben alle leden dus plezier van. Wel willen dan ook alle leden vragen om hun bijdrage aan deze actie te verlenen.

Wat betekent dit voor jullie?

Wij hopen dat jullie ook allemaal een lot voor de club willen kopen of verkopen. Door middel van onderstaande verkooplink is dat heel eenvoudig. Na de aankoop wordt het aankoopbedrag van € 3,00 per lot ge├»ncasseerd met een eenmalige machtiging. De koper krijgt het lotnummer op zijn/haar bankrekening.

Ook is het mogelijk om een superlot te kopen. Het superlot heeft een waarde van € 150,00. De koper ontvangt 50 lotnummers op zijn bankafschrift. Dit kan eventueel ook contant, waarbij de koper papieren loten krijgt en deze eventueel kan uitdelen.

Link Superlot: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/commissie-grote-clubactie-mhc-wijche/100045

Of mail voor contante aankoop Superlot naar: [email protected]

We rekenen op een mooi resultaat van deze actie. En willen jullie alvast bedanken voor jullie medewerking hieraan!

Aline, Angelique, Diana, Hanneke, Vivienne (commissie Grote Clubactie MHC Wijchen)