IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Nieuws van het bestuur

Sportclinics voor alle seniorenleden en ouders van jeugdleden

Nieuws afbeelding 11-3
Heb je ook al een hele tijd niet meer kunnen sporten en ben je het thuiszitten zat?! Dan hebben wij goed nieuws voor je: vanaf as. zondag 14 maart kan er weer gesport worden op de velden van MHC Wijchen! Professionals van Fit35 Wijchen geven op zondagochtend van 9:30 tot 13:30 uur speciale sportclinics op veld 3 aan onze seniorenleden en ouders van jeugdleden. Volgens een strak tijdschema werk je in tweetallen negen onderdelen af van vijf minuten per onderdeel. Met dit initiatief bieden we de mogelijkheid om samen met de 'sportmaatje' weer op conditie te komen.

Bij de start ontvang je in vijf minuten uitleg van de negen onderdelen door een sportinstructeur van Fit35. Na uitleg start je als koppel aan de eerste oefening en volg je het circuit. Tegelijkertijd ontvangt een nieuw tweetal uitleg van de sportinstructeur.

De oefeningen kun je op je eigen niveau uitvoeren en bestaan uit kracht, balans, interval en hockey oefeningen. Op het circuit is een tweede sportinstructeur aanwezig voor begeleiding, ondersteund door vrijwilligers van de club. MHC Wijchen heeft Fit35 voor 4/6 weken ingepland.

Om alles veilig, volgens tijdschema en binnen de geldende maatregelen te laten verlopen, volgt hieronder een aantal belangrijke aandachtspunten:

- Schrijf je in als koppel of individu (als je as. zondag al wilt starten: uiterlijk 12 maart en anders vanaf 14 maart)
- Je werkt de oefeningen in tweetallen af
- Kom op de fiets of lopend naar de accommodatie (warming up)
- Om precies op tijd te starten ben je 5 minuten voor starttijd aanwezig
- Neem (als je die hebt) je hockeystick mee
- Na de negen onderdelen verlaat je de accommodatie
- Commitment om 4/6 weken aan je conditie te werken
- Let op de corona maatregelen

Inschrijven voor de eerste sportclinic gaat eenvoudig. Stuur een e-mail met naam individu of tweetal naar [email protected] Je ontvangt op 12 maart de definitieve starttijd. Vanaf 14 maart kun je je zelf of als tweetal inschrijven voor 21 maart. 

We hopen jullie te zien op de zondagochtenden!