IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Nieuws van het bestuur

Corné bedankt!

22-6

Na 12 jaar als bestuurslid en 28 jaar als vrijwilliger stopt Corné Schipper als penningmeester en bestuurslid van de hockeyclub. Zijn nieuwe baan vergt veel (reis)tijd en energie waardoor het combineren van werk en de financiële en bestuurszaken van MHC lastig wordt.

Corné heeft begin juni zijn beslissing bekendgemaakt bij het bestuur. De financiële zaken worden na deze zomer overgedragen aan een nieuwe penningmeester. Corné, was niet alleen bestuurslid, penningmeester en erelid maar ook nauw betrokken bij de bouw van het nieuwe clubhuis, de nieuwe velden en blaashal. Er zijn geen grote projecten gepland maar we gaan de kennis en energie zeker missen op de club.

"Ik wil namens het bestuur en alle leden Corné enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club. Met zijn kennis en inzet hebben wij enorme mooie stappen kunnen zetten op een verantwoorde ‘financiële manier’. Uiteraard ga ik de vertrouwde broederlijke samenwerking missen maar gelukkig spelen wij nog samen in Heren 2”. - Harmen Schipper -

 

"Wat 12 jaar geleden begon als een uitdaging om de gesprekken met de gemeente vlot te trekken om de aanleg van een 3de veld te realiseren en een nieuw clubhuis heeft geresulteerd in een club die gegroeid is met prachtige voorzieningen zoals een waterveld en blaashal. Met trots laat ik een financieel gezonde vereniging achter voor mijn opvolger. Ik heb met veel plezier samengewerkt met diverse vrijwilligers en andere stakeholders waaronder zeker de gemeente Wijchen die zich proactief heeft opgesteld met een goed en gezond sportbeleid.” – Corné Schipper -

 

De club heeft de financiën al jaren goed op de rails bleek ook uit de laatste ALV in april. Het bestuur is al op zoek naar een opvolger die de komende jaren de financiën van de club gaat beheren.