IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Nieuws van het bestuur

Hockeyshirts jeugd en senioren

Nieuws afbeelding 24-8

Graag informeren wij u over de nieuwe shirts.

Waarom nieuwe jeugdshirts?

Onze vereniging maakt afspraken met hoofdsponsors voor de jeugd voor een periode van drie jaar. Als na drie jaar sprake is van een nieuwe hoofdsponsor(s), vervangen wij de shirts vanwege nieuwe sponsorlogo(s). Op de nieuwe shirts is het logo van Frank Aarts vervangen door het logo van Halma Solutions.

Wie zijn onze hoofdsponsors?

De Wijchense ondernemers Marieke van de Rakt (Yoast) en Maarten Halma (Halma Solutions en Brownies & Downies) zijn al jaren betrokken als hoofdsponsors van de jeugd bij MHC Wijchen. Wij zijn erg blij dat wij met beide ondernemers nieuwe sponsorafspraken hebben gemaakt voor de komende vier seizoenen. Dankzij de sponsorbijdrage kunt u het nieuwe jeugdshirt kosteloos ontvangen tegen inruil van het oude jeugdshirt.

Wat moet u doen voor een nieuw jeugdshirt?

Op zaterdag 28 augustus (van 10:30 – 13:30 uur) en zaterdag 4 september kunt u (van 8:15 – 15:00 uur) het oude shirt, vóór de wedstrijd, omruilen tegen een nieuw shirt. De maten van uw kind(eren) zijn voor de zomervakantie al genoteerd. We hanteren onderstaande spelregels:

· Lever je schone shirt in en ontvang één nieuw shirt in jouw opgegeven maat (ongewassen shirts worden niet ingenomen)

· Op 4 september speel je in je nieuwe shirt de eerste wedstrijd. Op de club worden teamfoto’s gemaakt voor het seizoen 2021-2-2022 in de nieuwe outfit

· Oude shirts met daarop de sponsornaam Frank Aarts mogen vanaf 1 oktober 2021 niet meer worden gebruikt.

· Nieuwe jeugdleden (niet in bezit van hockeyshirt) kunnen het nieuwe shirt kopen bij Sport met Snelders in Wijchen.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waarom een nieuw shirt voor de senioren?

De volgende teams vallen onder de senioren categorie: trimmers, jong dames en jong heren. Dit betekent er geen gebruik meer gemaakt kan worden van een (gesponsord) jeugdshirt. Oude shirts met daarop de sponsornaam Frank Aarts mogen vanaf 1 oktober 2021 niet meer worden gebruikt.

Welke mogelijkheden hebben de senioren?

Spelers van de Trimmers, Jong Dames en Jong Heren kunnen een teamsponsor zoeken die de nieuwe hockeyshirts sponsort. Een teamsponsor betaalt de eenmalige kosten voor de aanschaf en bedrukking van de shirts voor het hele team én een jaarlijkse sponsorbijdrage aan de club van €150 exclusief BTW per jaar gedurende een periode van minimaal drie jaar.

Neem voor meer informatie contact op met de leden van onze sponsorcommissie Mike van Sambeek, Bas de Smit of Hanneke van den Heuvel of via [email protected]

Spelers van Jong Dames en Jong Heren kunnen een nieuw (onbedrukt blanco) shirt kopen als er geen sponsor is gevonden. De nieuwe senioren shirts zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief van € 30,00. De blanco shirts voor senioren zijn niet verkrijgbaar bij Sport met Snelders, maar direct bij MHC Wijchen. De datum voor het inleveren voor de senioren van de oude shirts en het kopen van de nieuwe shirts volgt.

Wat gebeurt er met de oude shirts?

De ‘oude’ shirts gaan naar de Stichting Bicentini Foundation en krijgen een nieuwe bestemming op Curaçao.

Wij rekenen op jullie medewerking zodat alle leden vanaf de start van het seizoen 2021-2022 in de nieuwe clubshirts spelen.