Koop een lot en spaar mee!

MHC Wijchen doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie.

Door middel van de Grote Clubactie kan de club veel geld ophalen, omdat van ieder verkocht lot 80% op de bankrekening van de club wordt gestort. De opbrengst van de Grote Clubactie gaan we gebruiken voor een score bord op veld 2. Hier hebben alle leden dus plezier van. Wel willen dan ook alle leden vragen om hun bijdrage aan deze actie te verlenen.

Wat betekent dit voor jullie?

Wij hopen dat jullie ook allemaal een lot voor de club willen kopen of verkopen. Door middel van onderstaande verkooplink is dat heel eenvoudig. Na de aankoop wordt het aankoopbedrag van € 3,00 per lot ge├»ncasseerd met een eenmalige machtiging. De koper krijgt het lotnummer op zijn/haar bankrekening.

Ook is het mogelijk om een Superlot te kopen. Het Superlot heeft een waarde van € 150,00. De koper ontvangt 50 lotnummers op zijn bankafschrift. Dit kan eventueel ook contant, waarbij de koper papieren loten krijgt en deze eventueel kan uitdelen.

Link Superlot: "Superlot"

Of mail voor contante aankoop Superlot naar: [email protected]

We rekenen op een mooi resultaat van deze actie. En willen jullie alvast bedanken voor jullie medewerking hieraan!

Aline, Angelique, Diana, Hanneke, Vivienne (commissie Grote Clubactie MHC Wijchen)