Nieuws van het bestuur

Waterveld

1-5

De afgelopen week is een start gemaakt met het aanleggen van een nieuw waterveld. Wat oorspronkelijk in de zomervakantie was gepland wordt nu in de meivakantie gerealiseerd.

"Veld 3 was echt aan vervanging toe en dankzij de inzet van Corné, Maarten en Ton kwamen de plannen in een stroomversnelling. Na overleggen, plannen en calculeren hebben zij een mooi plan gemaakt dat afgelopen week is goedgekeurd door de gemeenteraad van Wijchen. Echt fantastisch om dit project samen met andere vrijwilligers op te pakken, aldus Harmen Schipper.”

De werkzaamheden vinden plaats rondom veld 3 en daardoor is de doorgang naar veld 2 afgesloten. Veld 2 is bereikbaar via de andere kant (Maas Waal College). Het kan zijn dat er trainingen/wedstrijden anders worden gepland, we vragen hiervoor enige flexibiliteit en medewerking van de teams. Vanaf 21 mei zijn de werkzaamheden afgerond en is veld 3 omgetoverd tot een waterveld.

Naast dit project zijn er nog een aantal kleinere projecten op onze accommodatie waar we nog vrijwilligers voor zoeken. Heb je zin om de club te helpen stuur dan een mail naar [email protected] en wij nemen contact met je op.