oefenwedstrijden

Aanpassing protocol oefenwedstrijden:
Het protocol oefenwedstrijden is aangepast. Hieronder de voornaamste aanpassing (wedstrijdtijd en-duur). Het volledige protocol is te lezen na inlog onder Documenten> protocollen/ oefenwedstrijden.
 "Bij het wedstrijdsecretariaat ( [email protected]) moet altijd worden aangevraagd of er op de bewuste dag een oefenwedstrijd gespeeld kan worden op een bepaald veld. Het wedstrijdsecretariaat geeft aan of er plaats is en welk veld vrij is op dat tijdstip. Het kan niet zo zijn dat een besproken veld in gebruik is/wordt genomen door anderen dan degenen die besproken hebben.

De oefenwedstrijdtijden staan vast. Op die manier is het mogelijk zoveel mogelijk teams de kans te geven om op een bepaalde dag oefenwedstrijden te laten spelen.

De oefenwedstrijdtijden zijn in principe: 09.30 tot 11.15, 11.15 tot 13.00, 13.00 tot 14.45 en 14.45 tot 16.30. Inlopen/inslaan geschiedt op een ander veld, dan wel binnen de gestelde tijd. Mochten de wedstrijdtijden worden overschreden dan zullen de wedstrijden moeten worden ingekort. Uitlooptijden zijn niet toegestaan, tenzij men de laatste is die op het bewuste veld speelt....."