YouTube Livestream wedstrijden veld 1

YouTube Livestream Oefenwedstrijden 10, 17 & 24 okt (Veld 1)

Ook aankomende weekenden zullen er verschillende oefenwedstrijden direct via de YouTube Livestream worden uitgezonden. Op veld 1 hangt het camerasystem dat gebruikt wordt voor wedstrijdanalyse.

Afgelopen week was het eerste weekend waarbij de MHC Livestream werd gebruikt. Uiteindelijk heeft dit geleid tot ongeveer 2000 weergaves en in totaal ruim 600 unieke kijkers.

Om deze en toekomstige wedstrijden te volgen kun je je het beste abonneren op het officiƫle YouTube kanaal van MHC Wijchen

Deel deze link dus met je vader, moeder, opa, oma broertje of zusje zodat ze je digitaal kunnen aanmoedigen.

Op de MHC WIJCHEN YouTube pagina zal je alle geplande livestreams zien. De stream zal gestart worden ruim voor de officiƫle starttijd van de wedstrijd.