IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Algemeen

Omleiding hockeyclub Druten

Nieuws afbeelding

18-9 Teams die de komende weken in Druten moeten hockeyen, moeten rekening houden met extra reistijd. Voor de aankomende 4 weekenden geldt voor Hockeyclub Druten dat de verbindingsweg naar Druten de N322 wordt afgesloten voor onderhoud. Verkeer wordt omgeleid via de snelwegen A15 en A73. De lokale omleiding loopt via de Van Heemstraweg. 

Lees verder

Algemeen

CORONAREGELS PER VERENIGING

1-9  
 


VANHETWEDSTRIJDSECRETARIAATVANHETWEDSTRIJDSECRETARIAATVANHETWEDSTRIJDS


Beste coaches, begeleiders, aanvoerders, spelers en (rij)ouders,


Het is voor iedereen inmiddels wel duidelijk dat alles wat we doen en overal waar we naartoe gaan Coronaregels een hoofdrol spelen.


Zo ook

Lees verder

Algemeen

Grote Clubactie

Nieuws afbeelding

17-8Ook dit jaar doet MHC Wijchen weer mee aan de Grote Clubactie. Deze actie gaat van start op zaterdag 19 september 2019. Binnenkort ontvangen alle (ouders van) jeugdleden een mail met uitleg over de verkoop. Dus houd je mailbox in de gaten! Heb je vragen of suggesties, mail dan naar: [email protected]

Lees verder

Algemeen

Regels vanaf 1-8-2020

Nieuws afbeelding

5-8 Per 1 juli is er een volgende stap vooruit gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, met algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het corona virus is zeker niet verdwenen.
Met ingang van 1 augustus zijn de maatregelen voor de hockeysport aangepast. Uiteraard volgen wij de ric

Lees verder

Algemeen

oefenwedstrijden

7-7 PROTOCOL OEFENWEDSTRIJDEN  2020-2021


Bij het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) moet altijd worden aangevraagd of er op de bewuste dag (zaterdag of zondag) een oefenwedstrijd gespeeld kan worden op een bepaald veld. Het wedstrijdsecretariaat geeft aan of er plaats is en welk veld vrij is op dat tijdstip. Het kan niet zo zijn dat een bespr

Lees verder

Algemeen

Online Magazine SHOOT! 8

Nieuws afbeelding

23-4Lees het laatste nieuws en achtergrond verhalen in de 8ste  SHOOT!
Veel lees plezier!
De redactie

Lees verder