IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Nieuws van het bestuur

Penningmeester Corné bedankt

Nieuws afbeelding

13-9 Zondag 12 september was niet alleen Super Sunday maar ook het afscheid van Corné Schipper. Na 12 jaar als bestuurslid en 28 jaar als vrijwilliger stopt Corné Schipper als penningmeester en bestuurslid.
Het besluit om te stoppen had Corné voor de zomer al genomen maar een ‘afscheid’ was vanwege de zomerstop niet mogelijk. Er waren gisteren, na de drie punten voor D1 en

Lees verder

Nieuws van het bestuur

Sportspreekuur Fysio- en Manuele Therapie Baat

Nieuws afbeelding

12-9 Beste sporters,        
Na een lange periode van onzekerheid waarin het sporten helemaal stil heeft gelegen of maar in zeer beperkte mate mogelijk was, is het nieuwe seizoen gelukkig weer normaal van start gegaan. Daarnaast zijn de maatregelen weer versoepeld en mag het sportspreekuur weer opgestart worden. Bij Fysio- en Manuele T

Lees verder

Nieuws van het bestuur

Start seizoen 2021-2022 Corona maatregelen

Nieuws afbeelding

11-9 Corona maatregelen en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen
Op veel verenigingen zijn de voorbereidingen voor seizoen 2021-2022 inmiddels gestart.Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus en dat betekent dat we ons nog steeds aan de corona maatregelen moeten houden. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.
Basisregels
We roepen iederee

Lees verder

Nieuws van het bestuur

Hockeyshirts jeugd en senioren

Nieuws afbeelding

24-8 Graag informeren wij u over de nieuwe shirts.
Waarom nieuwe jeugdshirts?
Onze vereniging maakt afspraken met hoofdsponsors voor de jeugd voor een periode van drie jaar. Als na drie jaar sprake is van een nieuwe hoofdsponsor(s), vervangen wij de shirts vanwege nieuwe sponsorlogo(s). Op de nieuwe shirts is het logo van Frank Aarts vervangen door het logo van Halma Solutions.
Wie

Lees verder