IMG_2575 - kopie.JPG IMG_2578 - kopie.JPG IMG_2580 - kopie.JPG mhc-wijchen-1.jpg mhc-wijchen-2.jpg
 
Nieuws van het bestuur

Verkeershinder

Nieuws afbeelding

19-9 In verband met herdenkingsbijeenkomsten, is onze club zondag wat moeilijker bereikbaar. Houdt daarom rekening met extra reistijd, ook als je uit moet naar b.v. Nijmegen.
Verkeershinder: tussen 9.30-14.00 uur is de Graafseweg afgesloten tussen de kruising aan de Oosterweg en rotonde Berendonck. Er worden omleidingsroutes aangegeven. De parkeerplaatsen aan de Campus zullen worde

Lees verder

Nieuws van het bestuur

Sponsors bedankt!

Nieuws afbeelding

6-9 Wij zijn blij dat wij met de hoofdsponsors van Heren 1 opnieuw een  sponsorovereenkomst hebben kunnen sluiten. Graag bedankt het bestuur Edvin van Haarst en Sjoerd Peters met hun bedrijven RD-Exact en Change & Process Consultancy voor hun betrokkenheid en steun aan onze club!


Lees verder

Nieuws van het bestuur

Opening veld 2

Nieuws afbeelding

1-9 Vandaag heeft wethouder Paul Loermans ons nieuwe (semiwater-)veld officieel geopend. Hopelijk kunnen we hier veel mooie successen op vieren. 
Ook is Ada Bakkers gehuldigd. Ada is al 25 jaar wedstrijdsecretaris van de club.  Als dank hiervoor is Ada benoemd tot lid van verdienste. Bedankt voor alle uurtjes die je voor de club bezig bent geweest!
Voor fo

Lees verder

Nieuws van het bestuur

protocol oefenwedstrijden

Nieuws afbeelding

9-7Na de inlog onder club/documenten/protocollen/informatie is het nieuwe protocol oefenwedstrijden te raadplegen.

Lees verder